Achtergrondmuziek in productiehallen

Voor onze vaste klant mochten wij bij hun vestiging in Ossendrecht een mooi audiosysteem aanleggen. In drie productiehallen hebben wij speakers aangebracht om de sfeer te verhogen en de radio's op de productie-apparatuur te vervangen.

86 inch op trolley

Voor Kasteel de hooge vuursche mochten wij een mooi scherm leveren op een elektrische in hoogte verstelbare trolley. Het scherm van Legamaster heeft alle fucties om snel en makkelijk te kunnen presenteren.

Kids Tour Livestream

Insamenwerking met Theater de Tuin in Leusden hebben we voor de Kids tour de livestream van hun uitvoering mogen verzorgen. De kinderen hadden al maanden gestudeerd op een voorstelling maar dit kon natuurlijk door de maatregelen niet live voor ouders en familie worden opgevoerd.

Live stream set voor Easy Active Hoogland

Sporten mogen we al een tijd je niet meer in de sportschool. Toch willen sportschoolhouder iets doen om de mensen ook thuis les te geven. Wij mochten een mooie oplossing maken voor de sportschool in Hoogland.

Wij verwelkomen onze nieuwe medewerker

Onze nieuwe medewerker is in dienst. Onze Kay zal vanaf nu bij ons op kantoor voor wat energie en beweging zorgen. Lekker veel wandelen en een mooie toevoeging aan ons kantoor en natuurlijk de familie.

Live stream Huis van Eemnes

Voor het Rondje Cultuur mochten wij de live stream verzorgen. Met een compacte regieset van twee camera's en regieset hebben we de live stream naar hun Youtube-kanaal gestreamd.

Achtergrondmuziek en DJ-Set

Voor Soda Studio in Amsterdam mochten wij een mooi audiosysteem leveren. De wens was om tijdens werkuren rustig achtergrondmuziek te late horen en op vrijmibo er ook lekker stevig er op los te gaan.

Online avondvullende dinershow

Voor de horeca in Leusden hebben wij de Zoom stream en techniek verzorgd. Voor de tweede keer een avondvullend evenement met DJ, Pubquiz, presentatie en natuurlijk een geweldig diner.

Verhuizing Gate51

Videoconferencing is belangrijker dan ooit. Ook Gate51 heeft daar een mooie oplossing voor die we naar hun nieuwe onderkomen hebben verhuisd. Logitech is een van de meest bekende merken voor videoconferencing voor kantoor en thuis. wij hebben alles weer met professionele precisie geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

Verhuizing Eaton industries

Voor onze klant Eaton te Zaltbommel hebben wij hun nieuwe kantoor voorzien van 3 mooie schermen op statief. De schermen zullen gebruikt worden in diverse ruimte voor presentatie en trainingsdoeleinden.

Corporate vergaderruimte

Een mooie vergaderruimte volgens het corporate standard voor CooperSurgical te Venlo. Een installatie met Crestron Roombooking en conference oplossing. Een mooi groot LG scherm en cable cubbys van Extron.

Videoconference Van Halteren

Voor Van Halteren hebben wij een Poly studio videoconference systeem geleverd. Doordat zij veel met internationale klanten werken waren zij op zoek naar een eenvoudig werkend systeem waar iedereen mee zou kunnen communiceren. Het Poly systeem kant dit uitermate goed.

Installatie Hapam

Voor de nieuwbouwlocatie van Hapam hebben wij de audiovisuele inrichting verzorgd. Deze bestond uit meerdere vergaderruimtes met videoconferencing. maar ook uit een achtergrondmuzieksysteem in de productiehal en kantine. Ook hebben we een narrowcastingscherm geplaatst in de kantine zodat de medewerkers op de hoogte gehouden kunnen worden van interessanten feiten.

Touchscreen LATEI

Een mooi Legamaster touchscreen voor LATEI in Amersfoort.
Met de ingebouwde Pc en draadloos presentatie mogelijkheid via Airserver heeft deze klant een zeer flexibele oplossing om zowel zelf als gasten te laten presenteren op dit geweldige UHD-scherm.
Later hebben wij ook een Poly Studio videoconference camera toegevoegd.

Schermen Livera

Op het hoofdkantoor van Livera mochten wij twee nieuwe schermen plaatsen.
Het eerste scherm is bedoeld voor presentaties aan een grote groep waar de wens was dat het ook achter in de grote ruimte zichtbaar en hoorbaar was. Bij dit 75 inch scherm hebben wij hiervoor een soundbar toegepast met een vermogen van 60 watt.
Het tweede scherm hebben we op een kantoor geplaatst waar een kleiner scherm vervangen werd door de nieuwe grotere.

 • LG_soundbar_Trolley

  Verbouwing kantine Dijkham Bouw

  Voor Dijkham Bouw uit Nijkerk mochten wij de audiovisuele middelen leveren in de kantine. Hier wilde zij achtergrond muziek met presentatie mogelijkheden. Wij hebben een internetradio, microfoon, projector met scherm en draadloos presenteren met Airserver geleverd en geïnstalleerd.

  .

  Logo Xpert Data

  Trainingsruimte Xpert Data Hengelo

  Voor Xpert Data mochten wij een helemooie trainingsruimte maken in hun nieuwe pand in Hengelo. De ruimte zal gebruikt gaan worden voor product trainingen en presentaties.
  Het projectiesysteem bestaad uit twee projectoren in een blend met een videowall processor en besturing van Extron. tevens zit er een hoogwaardig audio systeem die te koppelen is met de speakers in gang en restaurant.

  Scherm met multifunctioneel whiteboard

  Voor Rohde & Grahl in Amersfoort mochten wij in samenwerking met SmitVisual een mooie oplossing maken in hun grote vergaderruimte.
  Het scherm is verwerkt in het bord en doormiddel van plafondspeakers en draadloos presenteren van BenQ is de presentatie duidelijk zichtbaar en hoorbaar in de gehele ruimte.

  Multifunctionele installatie Rouwcentrum Rouwenhorst

  Voor rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn mochten wij een hypermoderne multifunctionele AV installatie maken. Zij hebben 3 zalen en 6 familiekamers waar audio en beeld voorzien is. Tevens zijn deze ruimtes te koppelen zowel met beeld als geluid. Ook kunnen zij nu in de zalen beeld en geluid opnemen en dit live streamen naar internet.

  20.000 m2 achtergrondmuziek voor Hoek Group BV

  Voor groothandel Hoek Group uit Rijnsburg mochten wij de complete bedrijfshal, sportzaal en kantine voorzien van achtergrondmuziek. Hierbij zijn 40x 360graden speakers geplaatst en kunnen er in de kantine ook presentaties met een microfoon gegeven worden.

  Speciaal project in samenwerking met Ruig & Geroest

  Samen met Ruig & Geroest hebben wij voor de Gemeente Almere een interactieve recycle wagen gemaakt genaamd Ro-Bin. Het wagentje is op afstand te besturen, zegt DANK JE WEL als je er iets in gooit en de besturder kan ook nog via een draadloze microfoon praten.
  Een leuk project met zeer goede reactie bij het gebruik.

  Vergaderruimtes voor Bieze Food Group

  Voor Bieze Food mochten wij de laatste weken diverse installaties maken. Van het aanpassen van een achtergondmuziek installatie tot diverse vergaderruimte. Tevens mochten wij internationaal een mooie installatie maken voor een van hun vestigingen.

  Nieuw projectiesysteem Academie Haptonomie

  Voor hun grootste trainingsruimte mochten wij een mooie nieuwe oplossing leveren. Hierbij hebben wij het projectiescherm de projector (laser), inclusief kooi, en signaal distributie vervangen.
  Zo kunnen ze de komende tijd weer vooruit met dit systeem.

  Legamaster Touchscreens en Airserver

  Voor ARAG mochten wij hun nieuwe locatie voorzien van Legamaster en Airserver oplossing. Tevens mochten wij een nieuw scherm met Airserver leveren in hun kantoor te leusden.
  Voor het Airserver systeem, waarmee je draadloos kan presenteren met elk device zonder software, hebben we ook een custom beginscherm gemaakt zodat direct duidelijk is hoe te verbinden.

  Inrichting vestiging Schreuder Ruitenbeek Installatiebeheer

  Voor Schreuder Ruitenbeek mochten wij hun nieuwe kantoor in Leusden inrichten. Wij hebben diverse vergaderruimte voorzien van LCD-schermen met presentatie mogelijkheden. teven een ruimte ingericht met videoconferencing. Als laatste een mooie narrowcasting oplossing in de kantine om de medewerkers te informeren wat er binnen het bedrijf gebeurd.

  Audio-installatie voor Arla Foods

  Voor ARLA Foods hebben wij een mooie audio-installatie mogen maken in een ruimte waar zij presentaties en meetings geven.
  De installatie bestaand uit een touchscreen met een makkelijke interface, twee microfoons, audio-aansluiting, bluetooth en natuurlijk twee speakers.

  Touchscreen voor W4Y adviseurs.

  Voor W4Y uit Harderwijk mochten wij een mooie BenQ 75 inch touchscreen leveren. Zij gaan deze gebruiken voor het gezamelijk werken aan projecten en presentaties aan klanten.

  Dorpskerk Hoog-Keppel

  Kerkaudio en beeld

  Deze mooie oude in het dorp Hoog-Keppel heeft ons benaderd om een oplossing te vinden voor de diensten en evenementen waarbij de kerk te klein is voor alle bezoekers.
  wij hebben een projectiesysteem geplaatst in een nabij gelegen dorpshuis welke ze gebruiken voor als er te veel bezoekers zijn. Door een camera met audio te plaatsen in de kerk kunnen de mensen in het dorpshuis de dienst of evenement kraakhelder volgen.

  Bouwbegeleidings-bureau BBAN

  Voor het vergemakkelijken van meetings hebben wij een digitaal whiteboard geleverd. Deze Samsung Flip kunnen zij op twee manieren gebruiken: Als whiteboard en als presentatie scherm. Door het kantelen van het scherm kunnen zij wisselen van gebruik van deze touchscreen.

  Office1

  Als installatie partner van Office1 hebben wij bij een klant van hun een mooi scherm geïnstalleerd. Deze installatie heeft een van vloer tot plafond oplossing om het scherm op te monteren. Hieraan hangt een Samsung 82 inch scherm om op te presenteren met een laptop.

  Sonos en Samsung

  Voor een klant met een nieuwbouw huis hebben wij de achtergrondmuziek mogen leveren. Het systeem bestaat uit Sonos spelers met in de woonkamer, keuken, terras en tuin speakers. deze kunnen van bron en volume bediend worden via een App.
  Tevens hebben we deze mooie 65 inch TV van Samsung geleverd.

  Dr. Oetker Nederland

  Bij een vestiging van Dr. Oetker hebben we de vergaderruimte mogen updaten. Het oude projectiesysteem hebben wij vervangen voor een nieuw systeem. Met een mooie nieuwe laser-projector en inbouwscherm kunnen zij nu op HDMI gaan presenteren.

  MediaMyne Narrowcasting

  Als installatie partner van MediaMyne narrowcasting software installeren wij de verkochten oplossingen voor hun. Ook denken wij mee in oplossingen voor als het verder gaat dan het LCD-scherm aan de wand. Wij hebben voor MediaMyne al diverse installaties mogen maken bij mooie klanten.

  Thinkwise Software

  Thinkwise heeft ons gevraagd om voor hun nieuwe pand in Apeldoorn de audiovisuele installaties te leveren. De vraag was om een narrowcasting scherm in de hal, trainingsruimte en diverse schermen door het gebouw voor vergaderen en informatie voorziening. Wij hebbensamen met LG en Extron twee mooie trainingsruimte gemaakt en een grote videowall met custom RVS kader opgeleverd.

  Levering projectiesysteem

  Voor onze klant Guido de Bres in Amersfoort mochten wij twee systemen leveren. Voorheen huurde deze klant bij ons de systemen als zij dit nodig hadden, maar dit kwam te veel voor waardoor installatie voordeliger werd.

  Diverse ruimte Trainingscentrum

  Voor Bureau Zuidema hebben een aantal schermen bij geplaatst in hun trainigscentrum te Oosterbeek. In de kleine overleg/scrumruimte hadden zij nog geen presentatie mogelijkheden. Draadloos presenteren met Apple TV en bedraad met een vaste NUC PC of HDMI-kabel.

  Nieuwe projector Auditorium

  Bij onze een van onze klanten mochten wij hun projector vervangen voor een laser versie. Na een demo hebben zij gekozen voor een 10.000 lumen projector. op de dag van installatie was het erg zonnig en get beeld bleef perfect.

  Ruig & Geroest

  Voor AV AT LAST is het duurzaam ondernemen ook een belangrijk onderwerp. Wij zijn daarom altijd opzoek naar bedrijven waar wij samen mee kunnen werken om deze doelstelling voor elkaar te krijgen.
  Met Ruig & Geroest hebben we een partner gevonden die perfect hieraan voldoet.
  Zij hebben deze tafels en lampen geleverd aan een klant voor hun vergaderruimte.
  Interesse wat ze voor u kunnen betekenen?

  Kwa Bedrijfsadviseurs

  Kwa Bedrijfsadviseurs te Amersfoort heeft ons gevraagd om hun grote vergader en trainingsruimte een update te geven. zij hadden een projectiesysteem dat niet meer voldeed.
  Wij hebben een LG videowall met slimme bediening en draadloos presenteren geïnstalleerd. tevens hebben we een aantal Naarowcastingschermen geplaatst.

  Masters Of Business

  Voor de Masters Of Business mochten wij de technische verzorging doen tijdens een presentatie van Duncan Stutterheim.
  Wij hebben in de Mariënhof te Amersfoort dezaal van sfeer verlichting en audio voorzien. Tevens hebben wij tijdens de presentatie de ondersteuning hiervoor gedaan.

  Installatie House Of Influence

  In hun House of Influence heeft AV AT LAST diverse ruimtes in mogen richtem met mooie audiovisuele apparatuur. Van videowall's tot led-schermen, draadloos presenteren en apple tv's.

  Voor de besturing hebben we gekozen voor Crestron, dit zorgt er voor dat alle trainers zonder uitleg de apparatuur kunnen bedienen. Ook hebben we een welkomscherm geleverd van LG met een Brightsign speler zodat de klant hun klanten kan welkom heten op de trainingslocatie. De twee videowall's zijn voorzien van op maat gemaakte speakers van het merk Audipack en in de hoek hebben we een subwoofer geplaatst. Dit audiosysteem hebben we laten inregelen door een audiotechnicus die de producten perfect op elkaar en op de ruimte heeft afgestemd.

   

  LCD scherm in sportzaal

  Voor Bronsco ICT uit Apeldoorn mochten wij bij een klant van hun een indoor behuizing voor een LCD scherm ophangen. Deze behuizig was nodig omdat hij in een sportzaal van een school werd opgehangen.

  Op het scherm kunnen de leerkrachten les geven en filmpjes laten zien. Door de behuizing met extra gehard glas is het niet erg als er een bal tegen komt, en gaat het scherm niet meteen kapot.

  C-Touch 4K voor Wildenberg interieurarchitect

  Voor Wildenberg interieurarchitect hebben wij een 65 inch 4K Touchscreen van C-Touch geplaatst. Met zijn hoge resolutie blijft het beeld ook zeer goed, als zij in zoomen op details van een tekening en met de nieuwe snelle pc er aan werkt alles prima. Ze zijn ook erg blij al moeten ze er wel mee leren werken, maar dat gaat zeker goed komen.

  Informatieschermen in Jopen Brouwerij

  Als installatie partner van ScreenImpact mochten wij deze mooie schermen plaatsen in de Jopen Brouwerij. Een mooi voorbeeld wat er mogelijk is met het gebruik van informatieschermen.

  Leo Kranendonk

  Controller KWA Bedrijfsadviseurs

  AV AT LAST is in staat om een goed en objectief advies te geven over wat we nodig hebben.

  Snel schakelen, geen ingewikkelde dingen Ontzorgen. Mark heeft alles opgepakt voor ons en het snel geregeld.

  Het wordt geregeld van A tot Z tegen een goeie prijs.

  Volg ons
  AV AT LAST

  Nijverheidsweg-Noord 130-18
  3812 PN Amersfoort

  T: +31 33 489 3315