Installatie House Of Influence

 

Wie is Bureau Zuidema?

 

Vanaf het moment dat Hans Zuidema het Invloedmodel® in de jaren '70 naar Nederland haalde, wisten we het zeker, positieve invloed is dé vaardigheid die elke professional in huis moet hebben!
Al snel werden onze trainingen een begrip in Nederland. En onze ambities reiken steeds verder. Sinds 1962 zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. In Nederland én internationaal. Hoe doe jij morgen écht iets anders dan vandaag? Na 55 jaar weten we precies hoe we jouw gedrag effectief kunnen ontwikkelen. We zetten voor elke deelnemer de allerbeste trainingservaring neer. Zo wordt het een impactvolle beleving waarin je niet alleen nieuw gedrag leert, maar het effect ervan ook echt ervaart. Alleen dan ga je het ook in de praktijk gebruiken!

https://www.zuidema.nl/

 

In hun House of Influence heeft AV AT LAST diverse ruimtes in mogen richtem met mooie audiovisuele apparatuur. Van videowall's tot led-schermen, draadloos presenteren en apple tv's.

Voor de besturing hebben we gekozen voor Crestron, dit zorgt er voor dat alle trainers zonder uitleg de apparatuur kunnen bedienen.  Ook hebben we een welkomscherm geleverd van LG met een Brightsign speler zodat de klant hun klanten kan welkom heten op de trainingslocatie. De twee videowall's zijn voorzien van op maat gemaakte speakers van het merk Audipack en in de hoek hebben we een subwoofer geplaatst. Dit audiosysteem hebben we laten inregelen door een audiotechnicus die de producten perfect op elkaar en op de ruimte heeft afgestemd.
Tevens hebben wij diverse PC's en een server geleverd om de trainingen op te zetten zodat de trainers altijd bij de laaste geupdate training kunnen.

Heeft u ook een locatie of vergaderruimte in te richten en u wilt er een beleving voor uw mensen en klanten van maken, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij horen graag van u.

 

 

 

Mobiele videoconferencing oplossing

Unilac Holland BV

 

Unilac Holland is een uniek en onafhankelijk Nederlands zuivelbedrijf, gespecialiseerd in de export van Europese kaas, boter en melkproducten. Onze producten, zowel eigen merken, merken van producenten als private labels, zijn afkomstig uit alle Europese ‘zuivellanden’ en worden geëxporteerd naar alle continenten. We leveren aan hyper- en supermarkten, grootwinkelbedrijven, grootverbruikers, (horeca)groothandels, cateringbedrijven, shipchandlers, cruiseschepen, exporteurs en importeurs.

Door jarenlange ervaring en kennis van de internationale en zelfs lokale kaas- en zuivelmarkten, zijn we in staat wereldwijd te exporteren volgens afgesproken levertijden. Unilac Holland biedt op maat gesneden oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld tientallen producten in één levering verzenden en verzorgen we zowel labeling en documenten volgens de geldende douanevoorschriften als advies over uw assortiment in de lokale markt.

Unilac Holland

 

AV AT LAST mocht deze klant twee mooie videoconferencing oplossingen leveren voor hun vestiging in Amersfoort en Ittervoort.

Deze trolley van ErgoXS werd voorzien van een LG scherm en een videoconferencing oplossing van Logitech. Door de hoge kwaliteit van de camera was de klant snel overtuigd dat dit de oplossing was voor hem. Ook het simpele gebruik in samenwerking met Skype voor bedrijven en andere conference en stream oplossingen geeft aan dat dit product multi inzetbaar is. De audiopod van logitech is perfect te gebruiken in kleine tot middelgrote vergaderruimte en voor de grote vergaderruimte zijn er mogelijkheden om twee extra microfoons toe te voegen.

Deze klant is erg tevreden over de oplossing en conferencen ook met diverse klanten van hun wat zij als erg plezierig ervaren. Geen dure systemen maar een oplossing die werkt voor een mooie prijs.

 Heeft u ook interesse in een mooi videoconference oplossing?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

 

LCD scherm in sportzaal

Voor Bronsco ICT uit Apeldoorn mochten wij bij een klant van hun een indoor behuizing voor een LCD scherm ophangen.
Deze behuizig was nodig omdat hij in een sportzaal van een school werd opgehangen. Op het scherm kunnen de leerkrachten les geven en filmpjes laten zien.
Door de behuizing met extra gehard glas is het niet erg als er een bal tegen komt, en gaat het scherm niet meteen kapot.

Videoconferencing voor BBAN

AV AT LAST mocht voor Bouwbegeleidingsbureau BBAN een videoconferencing oplossing leveren.
Zij hebben met bouwbegleiders door het hele land contact en vaak vergaderingen waardoor er veel reistijd was.
Door deze oplossing zijn er weinig tot geen reistijden meer en kunnen ze toch op een goede en professionele manier vergaderen.
De gebruikte Logitech Group conference is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven op snel betaalbaar te videoconferencen.