Over ons

Persoonlijke aandacht

AV AT LAST is een sterk groeiende organisatie waar de klant voorop staat. Persoonlijke aandacht en direct contact met een accountmanager voor al uw zaken op audiovisueel gebied. Of u nu een nieuwe installatie wilt laten installeren, een storing heeft of een tijdelijke installatie nodig heeft, u heeft één aanspreekpunt voor al deze zaken.

Door onze passie voor techniek, in de breedste zin van het woord, willen wij onze klanten helpen met de beste audiovisuele oplossing. Wij leven in een wereld waar techniek niet meer weg te denken is, maar voor sommige van ons is techniek nog wel eens iets wat ze niet fijn vinden.
Bij AV AT LAST hebben wij de drive om de techniek zo toe te passen dat er geen drempels meer zijn voor het gebruik. Onze passie om klanten te helpen is iets waar we elke dag voor uit bed komen en ook veel voldoening uit halen.

Wij geloven in het vereenvoudigen van de techniek, die er nodig is voor het uitvoeren van elk proces in een zakelijke organisatie. Het overbrengen van informatie naar klanten en medewerkers kan gemakkelijker. AV AT LAST richt zich dan ook op het toegankelijk maken van complexe audiovisuele installaties voor iedere gebruiker.

AV AT LAST heeft al 20 jaar ervaring in de audiovisuele branche, waar we tot grote tevredenheid van onze klanten oplossingen plaatsen die bij hun behoefte passen.
Graag helpen wij ook ú met uw audiovisuele vraag en wij zijn er van overtuigd dat we een oplossing kunnen vinden die bij u zal passen.

Mark van der Last
Directeur

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Ron van Hamersveld

Huismeester SAS Educations

Wij werken al jaren met Mark samen en zijn hier erg tevreden over. Bij de projecten worden de wensen in kaart gebracht en altijd een voorstel dat past gemaakt. Na akkoord worden wij goed geïnformeerd over de status en verloop van het project zodat het in de druk bezette vergaderzalen te plannen is.

Wij raden AV AT LAST zeer aan als een betrouwbare en ervaren audiovisuele partner.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315