Uitvaart

uitvaart

AV AT LAST adviseert, installeert, onderhoud en bied service bij vele organisaties in de uitvaart branche. Elke klant is uniek en wij leveren dan graag ook opmaat wat bij de behoeften past van elke klant.
Bij uitvaart organisaties zien wij steeds meer de behoefte komen om ook digitaal foto’s of zelfs filmpjes te laten zien. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren met bijvoorbeeld een projectiesysteem of een videowall. Ook is het van zeer groot belang dat mensen die tijdens de uitvaart iets zeggen goed overkomen, een goede geluidsinstallatie is dan wel zo handig. 
Maar nog belangrijker is dat alle geleverde techniek simpel te bedienen is voor medewerkers van uw organisatie, ook hier hebben wij de beste oplossingen voor met totaal integratie van alle systemen.


Welke soort oplossingen bieden wij onze klanten:


  • Geluidsinstallatie

  • Projectie systemen

  • Videowall systemen

  • Totaal integratie

  • Camera opname/streaming

  • Narrowcasting / Informatieschermen

  • Geursystemen op basis van etherische olie

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Crematorium en Begraafplaats Amersfoort

Presentatie en verhuur

AV AT LAST heeft ons geholpen bij het verbetere van de bestaande installatie en het ondersteunen met extra apparatuur als wij dit nodig hebben. .

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.

Rouwcentrum Rouwenhorst

Streaming en presentatie

“Als wij het over zouden doen, dan zouden we weer voor AV AT LAST kiezen”

Wij waren op zoek naar een betrouwbaar en professioneler audio en video systeem waarmee wij onze verschillende ruimtes met elkaar konden verbinden.

Klik hier voor de gehele review.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315