Narrowcasting

Informatieschermen

Informatie delen met klanten en medewerkers is een belangrijk onderdeel in de meeste organisaties, zo houdt je iedereen betrokken.

Maar wat is Narrowcasting nu eigenlijk?
Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. Het is een mooie en moderne manier om te communiceren met het eigen personeel, met klanten, bezoekers, patiënten, enz.  
De informatie die getoond wordt kan zelf bepaald worden. Denk aan  bedrijfsinformatie, weerbericht, file berichten of verjaardagen.

Toon die informatie welke relevant is voor de locatie waar het scherm geplaatst is. N
iet ieder scherm hoeft dezelfde content te tonen. Met onze widgets kunt u zelf kiezen welke informatie u laat zien.

Dat is wel heel ingewikkeld!
Het lijkt ingewikkeld als we dat zo opnoemen, maar door gebruik te maken van de widgets is het een kinderspel om u met uw eerste scherm te laten beginnen.

Of het nu gaat om een scherm bij de receptie, in het restaurant of een videowall aan de buitenkant van uw pand wij helpen u met het juiste product.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Alex van Keulen

Directeur Acta B.V.

Wij zochten een oplossing om simpel informatie te tonen op een scherm bij onze afhaalbalie. AV AT LAST adviseerde een product dat op ons bestaande scherm kon worden aangesloten. Na installatie kregen wij een duidelijke uitleg en bij vragen worden we altijd snel geholpen.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315