testtitel

10 oktober

blablabla

Klik hier voor Visualife AR

Interactieve folder

10 oktober
AV AT LAST heeft een mooi nieuw product gevonden waar wij van zien dat het een toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten. U heeft vast een bedrijfsfolder of een folder van uw producten. Dit zijn vaak folders met teksten, plaatjes en verwijzingen naar een website. DIT KAN ANDERS!! U kunt nu de verwijzingen naar website of youtube in de folder meenemen door de klant het filmpje of ander informatie direct vanuit de folder te laten zien. HOE??? Door met een telefoon of tablet op het plaatje te richten kunt u direct de content laten zien die bij het product past.

Klik hier voor Visualife AR

Dealer van nieuwe led video plafond tegels

27 juli

Kent u de plafond tegels waar een plaatje op geplakt is van bijvoorbeeld een wolken plafond? Deze worden voor toegepast in kantoren om een prettige sfeer te creëren en een buiten gevoel te geven. Maar het kan natuurlijk ook bewegend!! AV AT LAST levert nu led video tegels waar de wolken ook echt over drijven.Ofin een winkel waar reclame op getoond kan worden. Maar ook in een vergaderruimte kan een dergelijk plafond een geweldige beleving opleveren.

Maar op een plaatje ziet het er natuurlijk altijd mooi uit, u wilt dit natuurlijk live zien, DAT KAN. Neem snel contact met ons op en dan maken wij een afspraak om de demo bij ons in de showroom te laten zien.

Opdracht voor audio bij ITEQ

29 september
AV AT LAST heeft van ITEQ Industries BV opdracht gekregen om een achtergrondmuziek installatie te maken in hun nieuwe kantoor en fabriek. De bouw van het kantoor is inmiddels al aardig gevorderd en wij zullen volgende maand beginnen met de installatie van de audioinstallatie.

Open Dag 8 juni 2017 Leusden

16 september

Op donderdag 8 juni opent AV AT LAST haar deuren voor ondernemend Amersfoort en omgeving. Als totaalleverancier en installateur van geluidsinstallaties, digital signage en presentatiesystemen kan AV AT LAST een wezenlijke bijdrage leveren aan sfeer, communicatie en beleving in de hospitality sector, retail, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, kerken en het verenigingsleven. Tijdens dit Open Huis zullen heel veel oplossingen op het gebied van beeld-, geluid- en presentatietechnieken tentoon worden gespreid om u als ondernemer te inspireren.

“Beeld en geluid zijn enorm bepalend voor de beleving van een gebeurtenis, een evenement of een seminar”, zegt Mark van der Last, eigenaar van AV AT LAST. “Het is zeer storend als de kwaliteit van de techniek te wensen over laat. Daarom willen wij ondernemers, instellingen en overheid in en rondom Amersfoort, Leusden en Nijkerk laten zien dat wij een meerwaarde kunnen bieden voor hun organisatie. Tijdens het Open Huis nodigen we alle grote en kleine bedrijven, maar ook het verenigingsleven uit om kennis te maken met ons. ”

Opdracht voor audio sporthal

16 september
AV AT LAST heeft van Bloemendal Bouw BV opdracht gekregen om in de nieuwe sporthal te Leusden een audioinstallatie te maken. In middels is de bouw al in volle gang en zullen wij eind van het jaar de nieuwe installatie gaan monteren.

Sponsoring Matchbeurs Leusden

10 april

Dit jaar heeft AV AT LAST voor het eerst mee gedaan aan de Matchbeurs in Leusden. Wij hebben daar een match gesloten om de audio voorziening te voorzien bij de wedstrijden van de Landelijke kwartfinale. Ook hebben wij een scherm geleverd om alle sponsoren te tonen aan het aanwezige publiek.

Alle wedstrijden zijn goed verlopen en iedereen kijkt terug op een geslaagd weekend.

AV AT LAST doneert Smartboard aan Philadelphia

29 augustus
Veel van onze klanten vervangen producten omdat deze afgeschreven zijn of er iets nieuws op de markt is wat zij willen aanschaffen. Meestal zijn de producten die wij demonteren nog van een goede kwaliteit en kunnen deze nog prima gebruikt worden. Zo ook met dit systeem, dus gingen wij opzoek naar een organisatie die dit product goed kunnen gebruiken. De Philadelphia stichting locatie Leusden hadden hier wel interesse in en wij hebben hun dus blij gemaakt met dit mooie systeem.

Tuingezant van Theater

3 maart

AV AT LAST Is officieel Tuingezant van Theater de Tuin in Leusden.

Sinds vorige maand is AV AT LAST officieel tuingezant geworden van het mooiste theater in Leusden. Wij gaan de komende tijd onze expertise delen met de mensen van het theater en hun ondersteunen bij verschillende vraagstukken.

Afgelopen maand hebben wij een nieuwe projector geleverd zodat de artiesten niet meet in het licht van de projectie hoeven te staan.

Theater de Tuin in Leusden

Facilitair manager Dr.Oetker Nederland

AV AT LAST heeft kennis en kunde om snel met een oplossing te komen. Bij diverse vergaderruimte hebben zij goed werkende installaties gemaakt.

AV AT LAST is flexibel en staan altijd klaar om ons te helpen met de inrichting van vergaderruimte en boardroom. Wij hebben geen zorgen om de techniek want het werkt altijd zoals wij dat wensen.

Volg ons
AV AT LAST

Larikslaan 14
3833 AM Leusden

T: +31 33 489 3315