De BBLTHK Wageningen

Projectie

 "We zijn blij dat dit zo snel en efficiënt gerealiseerd is."

In maart van dit jaar waren we op zoek naar een partij die voor ons een videowall zou kunnen realiseren. In verband met de deadline voor het opleveren van dit project, was haast geboden.
We hadden zelf al 2 beamers aangeschaft en laten ophangen volgens de specificaties in de handleiding.

Na het contacteren van 3 verschillende AV bedrijven, was AV AT LAST de eerste die meteen reageerde en ook meteen met een gedegen voorstel voor een oplossing kwam.
Ik heb daarna ook nog gesproken met de andere 2 bedrijven, maar al snel besloten om verder te gaan met AV AT LAST. Met name om de snelle levertijd die aangeboden werd en ook omdat er een pasklare oplossing geboden werd, wat bij de andere bedrijven wat meer voeten in aarde had.

Nadat we met de offerte akkoord waren gegaan is AV AT LAST meteen in actie gekomen en iets meer dan 2 weken later was Mark al hier om de apparatuur te installeren en te configureren.
In het traject er naar toe hebben we meerdere malen contact gehad en werd ik steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

De installatie verliep vlot en zonder al te veel problemen. Het bleek dat de beamers niet helemaal perfect waren opgehangen, waardoor er een verticale streep te zien is op de positie waar het beeld van beide beamers elkaar overlappen.
Dit lag niet aan AV AT LAST, maar aan onze interpretatie van de maat-gegevens voor het ophangen van de beamers.
Mark heeft de horizontale streep tot een minimum weten te beperken en door te spelen met kleuren in onze presentatie kunnen we het nog verder camoufleren.
Mochten we dit in de toekomst helemaal perfect willen hebben, dan zullen we minimaal 1 beamer iets moeten verplaatsen. Op dit moment heeft dit geen prioriteit, maar als het zover zal ik daar beslist AV AT LAST bij betrekken, omdat zij verstand van zaken hebben.

Het installeren en de snelle afronding is dus absoluut een succes te noemen!

Nazorg is voor ons ook erg belangrijk. Na ongeveer een maand belde Mark met de vraag of alles nog soepel verloopt. Dat is inderdaad nog steeds het geval, maar het informeren wordt beslist op prijs gesteld.
Mochten we in de toekomst toch tegen problemen aanlopen, dan kan ik er op rekenen dat AV AT ALST daar ook snel op zal acteren.

Samengevat:

Vanaf het begin een prima contact. Actief meedenken in oplossingen en het zo snel mogelijk afhandelen (op ons verzoek). En tevens de vinger aan de pols houden betreffende onze praktijkervaring in het gebruik van de videowall.
We zijn blij dat dit zo snel en efficiënt gerealiseerd is.
Gezien onze positieve ervaringen, zullen we in de toekomst, bij vergelijkbare projecten, AV AT LAST inschakelen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die goede oplossingen zoekt op AV gebied.

Albert Visser
mede namens Bastiaan de Poorter – De BBLTHK Wageningen

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Maarten Geurtse

Directeur Eenhoorn Amersfoort

In verschillende zalen hadden wij audioversterking nodig. AV AT LAST heeft snel en effectief een installatie met meerdere zones geleverd. Hierdoor kunnen we de zalen afzonderlijk en als een geheel gebruiken.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315