av at last zorgeloos genieten

Techniek moet namelijk altijd werken!


 

Onderhoud

Na de installatie van uw vergaderruimte is het voor ons erg belangrijk dat het systeem ook goed blijft werken. Door een onderhoudscontract is dit mogelijk. Afhankelijk van het gebruik van de installatie zullen wij u een voorstel hiervoor doen. Binnen dit voorstel valt het periodieke onderhoud en storingen die er kunnen ontstaan. Onze service monteurs zorgen er voor dat bij storingen u zo snel mogelijk weer kunt werken met de installatie. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor vervangende producten of het product ter plaatsen repareren.

Heeft u nu al een installatie die niet door ons is aangelegd, dit is geen probleem. Door onze ervaring met alle gangbare systemen in de AV wereld kunnen wij ook uw systeem tegen aantrekkelijke prijzen onderhouden. Wij zullen uw systeem in kaart brengen en u een passend voorstel doen.

Heeft een voor uw bedrijf mobiele producten die u inzet binnen en buiten uw bedrijf. Ook hiervoor kunnen we een onderhoudsplan maken. Wij onderhouden hierbij voornamelijk: Projectoren, Microfoons, LCD-schermen, Speakers en Mengpanelen.

U ziet het wij hebben de kennis om u zorgeloos van de producten te kunnen laten genieten.

Techniek moet namelijk altijd werken!